thuisverzorging na het aanbrengen van de permanent make-up

Wenkbrauwen, hairstrokes, na het aanbrengen van de permanent make-up heb je wondvocht dit moet gedept worden tot 2 uur na de behandeling om korst vorming te voorkomen.Dan heb je een snellere en mooiere genezing, wel gaan er stukjes oud pigment, opgedroogd aan de buitenkant, loslaten……NIET ERAF KRABBELEN!!!!!!De totale genezing heeft een tijd van 3 weken voor die tijd geen paniek!  DROOGHOUDEN,je mag je dag/nachtcreme over de wenkbrauwen aanbrengen, maar wel weer droog deppen niet vegen.

Wenkbrauwen, shadow, is ook het bovenstaande van toepassing.

Ogen, eye-liner, Nadat de eye-liner is aangebracht doe ik er 1x vaseline op om het te verzachten daarna de ogen drooghouden en zeker 5 dagen geen make-up op het behandelde gebied om ontstekingen te voorkomen. Tot ruim 2 uur na de behandeling koelen met de erwtjes, bevroren, met een vochtig en schone wattenschijfjes tussen de huid en erwtjes, max.2min. om bevriezing te voorkomen en dat enkele keren herhalen.Als u last heeft van droge ogen oogdruppels gebruiken, omdat er stukjes pigment in de oog kunnen komen tijdens het genezingsproces en om zo irritatie aan de ogen te voorkomen. Er gaan stukjes vanaf, na 3 weken ziet U het resultaat.

Lip-linerLip, 14 dagen vóór de behandeling starten met L-lysine, om lip blaasjes te voorkomen. Nadat de lip-liner is opgebracht de lippen goed koelen met de diepvries-erwtjes met vochtige schone wattenschijfjes tussen huid en erwtjes.  Lippen vet houden om het barsten van de lippen te voorkomen, vóór het tandenpoetsen goed invetten en daarna weer deppen niet vegen. Na ongeveer 10 dagen zijn de restanten van het piment verdwenen dan is er bijna niets meer zichtbaar maar na 5/6 weken omt de lip-liner weer op kleur.