Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen:
dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan er een schaduw worden aangebracht of haartje voor haartje, ook als er een stukje ontbreekt in de wenkbrauw kan dat op een natuurlijke manier gecorrigeerd worden. De nieuwste techniek pas ik toe , met 1 punts naald voor een zeer natuurlijke wenkbrauw.

 Eye-liners:
Permanent Make-up laat uw ogen weer spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. De mogelijk is aanwezig om alleen boven een eyeliner aan te brengen, zo ook alleen onder, alleen vind ik persoonlijk dat je de omlijsting van het oog intact moet houden. Dus onder en boven, bovenkant wordt vanuit de haartjes gewerkt dus geen zwevende lijn.

Lip-liners:
Deze techniek is om de mond weer volle en een strakke lijn te geven. Altijd de onder en boven lip. Bij regelmatige koortsuitslag gebeurt het in overleg.

Tepelhof-pigmentatie:

Doordat er tegenwoordig veel operaties aan de borsten plaats vinden, cosmetisch of door een ziekte. Zijn vaak de tepelhoven beschadigd of niet meer aanwezig. Nu is de mogelijkheid aanwezig de tepel opnieuw aan te brengen door middel van pigmentatie. Deze correctie gebeurt in diverse behandelingen, naar gelang de huid de pigmenten vast houd. Het is meestal een getraumatiseerde huid en kan je niet van te voren weten hoe er gereageerd wordt door het lichaam.