privacyverklaring

Tineke’s Beauty Salon verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om vraagt of u schriftelijk {per e-mail } te kunnen benaderen indien u telefonisch niet bereikbaar bent.

Tineke’s Beauty Salon bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is.Uw gegevens worden alleen aan derden versterkt indien  dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting .

Op de website van Tineke’s Beauty Salon worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van de opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tineke’s Beauty Salon gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

U heeft recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar tinekebeautysalon@gmail.com , Tineke’s Beauty Salon zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken , op uw verzoek reageren.

Tineke’s Beauty Salon neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De website van              Tineke’s Beauty Salon maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door  Tineke’s Beauty Salon verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met             Tineke’s Beauty Salon op via tinekebeautysalon@gmail.com

Tineke’s Beauty Salon

Dreef 36 1431 WD Aalsmeer

k.v.k.nummer: 34088363

tel.:0646623785

e-mail:tinekebeautysalon@gmail.com / dreefsalon@kabelfoon.nl /ptrvanderstam@gmail.com