Andumedic 3

ANDUMEDIC-3

ANDUMEDIC3: Neem uw gezondheid in eigen hand

Basisprincipe 1
Energieproductie in de cellen
Andullatie werkt microstroompjes op die de productie van adenosinetrifosfaat (ATP) stimuleert. Dit proces zorgt ervoor dat de hoeveelheid energieĀ in onze cellen wordt verhoogd, wat weer een positief effect heeft op onze organen en daarmee uiteindelijk op onze gezondheid.

Basisprincip 2
Pijnverlichting door poortsysteem en endorfine
Andullatie maakt neurofysiologische en hormonale onderdrukking van pijnsignalen mogelijk. In eerste instantie veroorzaakt dit positieve signalen in ons lichaam, waarbij de negatieve signalen van pijn worden onderdrukt. Hierdoor ontvangt ons brein steeds meer positieve signalen, die de pijn verlichten. Daarnaast zorgt de andullatietechnologie voor de reguliere vrijlating van endorfine. Dit stofje wordt door het lichaam aangemaakt en staat ook wel bekend als de lichaamseigen pijnstiller.

Basisprincipe 3
Stimulatie van de bloedsomloop
Veel pijnklachten ontstaan door een tekort aan bloedtoevoer. Ons bloed zorgt ervoor dat voedingsstoffen in ons lichaam worden opgenomen. Wanneer de doorbloeding verslechtert, wordt dit proces verstoord en worden we moe en ziek. Bloedlichaampjes van zieke bloedcellen kleven aan elkaar en verschrompelen, waardoor de cellen virtaliteit verliezen en minder voedingsstoffen opnemen. Andullatie zet het bloed in beweging en zorgt ervoor dat de cellen niet meer verkleven. Hierdoor wordt het bloed vloeibaarder en worden de benodigde voedingsstoffen in grotere hoeveelheden opgenomen in ons lichaam. We voelen ons daardoor weer gezonder en levendiger.

Basisprincipe 4
Ontspanningsmechanismen
Lichamelijke ontspanning
Door inspannende activiteiten ontstaat er spiervspanning in ons lichaam. Hierdoor krijgen spieren niet genoeg voedingsstoffen aangeleverd. Andullatie zorgt voor verwijding van de bloedvaten en dus een betere bloedtoevoer naar de spieren. Voedingstoffen worden opgenomen en de spanning is verdwenen.
Geestelijke ontspanning
Andullatie realiseert het herstel door het evenwicht van de positieve en negatieve signalen te relativeren. Hierdoor wordt stress verminderd.

Basisprincipe 5
Stimulatie van het lymfesysteem
De lymfe is niet alleen een integraal onderdeel van ons immuunsysteem, maar speelt ook een belangrijke rol bij de ontgifting en drainage. Reguliere stimulatie zorgt voor een stabiel immuunsysteem en een goed functionerende stofwisseling.